Forumindex   FAQ   Sök  
Bli medlem  Logga in
Forumindex FABRIKAT EcoTec

Passar anslutningsplåt för A3 eller bioline 20 till en A4?

Övrig diskussion i de allmänna forumen.

Passar anslutningsplåt för A3 eller bioline 20 till en A4?

Inläggav Ergo » sön 03 sep, 2017 15:07

Jag undrar om en anslutningsplåt för A3 eller bioline 20 passar till en A4?
Calmar Pannan v33, laddomat 21, 4-slingors 750 L ack + 750 L slav ack, 4-vägs biv shunt, Shuntautomatik CBJ med RSC 2, + 9,6 m2 Lesol 3.
Ergo
Gallringsobjekt
 
Inlägg: 29
Blev medlem: sön 18 sep, 2005 14:10
Ort: Kopparberg

Re: Passar anslutningsplåt för A3 eller bioline 20 till en A

Inläggav Roli » sön 03 sep, 2017 21:48

Alla tre modellerna har samma placering av infästningshålen. A4:an och Bioline brännaren är samma brännare fast med olika namn.

Har själv återanvänt min infästningsplåten som jag hade till min gamla A3:a när jag bytte till en begagnad Bioline brännare.
Moderator
Nu Bioline 20 (-06) 14 kW tid. EcoTec A3 (-97) 15 kW, TMV Alpha Keram UB, vakuumtransp. för pellets mellan ext.förråd och pannrum, ca.11 m² Lesol 5AR, 1,8 m³ 4 slingors acktank, 4-vägs shunt med CBJ, KW SID 012 dragbegr.
Användarvisningsbild
Roli
Pannrumsfreak!!!
 
Inlägg: 4068
Blev medlem: tor 28 okt, 2004 12:36
Ort: Särö / Kungsbacka

Re: Passar anslutningsplåt för A3 eller bioline 20 till en A

Inläggav Ergo » sön 03 sep, 2017 22:01

Ok, tack.
Då är det bara fastlåsningen med spännen som skiljer mellan A3 och A4 / Bioline?
Calmar Pannan v33, laddomat 21, 4-slingors 750 L ack + 750 L slav ack, 4-vägs biv shunt, Shuntautomatik CBJ med RSC 2, + 9,6 m2 Lesol 3.
Ergo
Gallringsobjekt
 
Inlägg: 29
Blev medlem: sön 18 sep, 2005 14:10
Ort: Kopparberg

Re: Passar anslutningsplåt för A3 eller bioline 20 till en A

Inläggav Roli » sön 03 sep, 2017 22:43

Finns nog några senare A3:er som har infästning med spännen också. Så det går nog inte att säga generellt att A3:an saknar. Men alla modellerna går att fästa med muttrar i en infästningsplåten som saknar krokar för spännen.
Min gamla plåt till A3:an saknar krokar, men den är från -97. Då var A3:an den senaste modellen på brännaren.
Moderator
Nu Bioline 20 (-06) 14 kW tid. EcoTec A3 (-97) 15 kW, TMV Alpha Keram UB, vakuumtransp. för pellets mellan ext.förråd och pannrum, ca.11 m² Lesol 5AR, 1,8 m³ 4 slingors acktank, 4-vägs shunt med CBJ, KW SID 012 dragbegr.
Användarvisningsbild
Roli
Pannrumsfreak!!!
 
Inlägg: 4068
Blev medlem: tor 28 okt, 2004 12:36
Ort: Särö / Kungsbacka

Re: Passar anslutningsplåt för A3 eller bioline 20 till en A

Inläggav Ergo » tis 05 sep, 2017 12:18

Ok, tack.
Calmar Pannan v33, laddomat 21, 4-slingors 750 L ack + 750 L slav ack, 4-vägs biv shunt, Shuntautomatik CBJ med RSC 2, + 9,6 m2 Lesol 3.
Ergo
Gallringsobjekt
 
Inlägg: 29
Blev medlem: sön 18 sep, 2005 14:10
Ort: Kopparberg


Återgå till EcoTec

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst